Err

Núvols Baixos - M. Ramis

(Código: DSO-104)
10,00 EUR
Añadir a la cesta
Núvols Baixos - M. Ramis

01. Adelaide
02. Un propòsit
03. Obra d'art
04. Núvols baixos
05. Fada obscena
06. Tramuntana
07. Atlàntida
08. Huyalfas
09. De fira
10. Abraçada de comiat

 

Primer disc de M.RAMIS "Núvols Baixos" (Sonoteque 2013). Conté 10 temes tots cantats en català excepte "Huialfàs" que es el tema instrumental del disc.

Disc de caire íntim que ens endinsa dins l'univers sonor plè de melodíes dolces i arpegiades amb la guitarra acústica com a eix principal. Disc Banyat de històries, viatges, aventures...de sonoritat mediterrània, predominant les afinacions alternatives i recordant a estones els arpegis de Nick Drake, Michael Hedges...

Tot junt vestit magistralment per la veu de Jane Rose, La batería de Esteve Huguet, El baix de Victor Tugores, el piano de Miquel Llinàs i les percussions de José Murcia.

El disc ha contat amb col.laboracions especials de Toni Pastor (guitarra acústica solista als temes ADELAIDE i OBRA D'ART), Victor Uris (harmònica al tema FADA OBSCENA), Jordi Alvarez (guitarra elèctrica slide al tema ATLÀNTIDA), Bartomeu Payeras (Flautes al tema HUIALFÀS) i Agustí Serra (Guitarra elèctira al tema FADA OBSCENA).

 

Primer disco de M.RAMIS "Núvols Baixos" (Sonoteque 2013). Contiene 10 temas todos cantados en catalán excepto "Huialfàs" al ser el tema instrumental del disco.

Disco de perfil íntimo que nos sumerge en un universo sonoro cargado de melodias dulces y arpegiadas con la guitarra acústica como eje principal. Disco bañado de historias, viajes, aventuras... de sonoridad mediterránea, predominando las afinaciones alternativas y recordando a ratos los arpegios de Nick Drake, Michael hedges...

Todo junto vestido magistralmente por la voz de jane Rose, La bateria de Esteve Huguet, El bajo de Victor Tugores, el piano de Miquel Llinàs i las percussiones de José Murcia.

Este disco ha contado con colaboraciones especiales de Toni Pastor (guitarra acústica solista en los temas ADELAIDE i OBRA D'ART), Victor Uris (harmónica en el tema FADA OBSCENA), Jordi Alvarez ( guitarra eléctrica slide en el tema ATLANTIDA), Bartomeu Payeras (Flautas en el tema HUIALFÀS) i Agustí Serra ( guitarra eléctrica en el tema FADA OBSCENA).